Што правиме?

Ние обезбедуваме услуги за тестирање и анализа на материјали за пакување со нашиот широк опсег на акредитација и искусен персонал.

БЛОГ

Тековни информации за пакување, регулативи, известувања, истражувања и повеќе...

21CFR177.1640 - Полистирен (PS) - Определување на резидуален мономер на стирен

Специфична миграција – определување на меламин

Специфична миграциона анализа - метално ослободување 19 (амониум, калциум, магнезиум, калиум, натриум) - (ЕУ) 2011/10, (ЕУ) 2020/1245

ДОБИЈ ПОНУДА ЗА ЦЕНА

Можете да не контактирате за вашето барање за тест.

Добијте понуда
+90 541 761 33 69
22428