Cfare po bejme?

Ne ofrojmë shërbime testimi dhe analize për materialet e paketimit me shtrirjen tonë të gjerë të akreditimit dhe stafin me përvojë.

BLOG

Informacioni aktual mbi paketimin, rregulloret, njoftimet, kërkimet dhe më shumë...

21CFR177.1640 - Polistireni (PS) - Përcaktimi i monomerit të mbetur të stirenit

Migrimi specifik – Përcaktimi i melaminës

Analiza specifike e migracionit

MERRNI NJË OFERTË ÇMIMI

Ju mund të na kontaktoni për kërkesën tuaj të testit.

Merr Ofertën
+90 541 761 33 69
22386